Брадърът Кирил Симеонов бесен: Виж как изригна в мрежата!

Гласувайте за статията

Кирил Симеонов се натиска за участие в партията на Слави Трифонов!

Помните ли брадъра Кирил Симеонов, който не спираше да се хвали с образованието си и работата в Щатите?! Преди месеци той се натика не при кого да е, а при самия Слави Трифонов. С мераци да участва в бъдещата партия на Дългия, ако действително се сформира такава.

Кирил Симеонов

Кирил Симеонов се бута упорито при Слави Трифонов

Явно Кирил Симеонов е изцяло обсебен от идеята, защото не спира да дава публични оценки на политическия живот у нас. Ето как изригна днес в мрежата, а дали Слави Трифонов ще види усилията му, това е друг въпрос:

„СОРИ, ДА СТЕ ВНИМАВАЛИ, ПЛАЩАЙТЕ ОТНОВО“

До кога бе хора? ДО КОГА?…Поредната мутренска схема за кражба от народа осъществена с мълчаливото съгласие на държавата! Много мои приятели и познати са клиенти на измамата Олимпик, и те в случая не са виновни, те са спазили закона.

Не така обаче мисли господин Бойко Борисов. Той в интервю каза, че „хората трябвало да внимават къде се застраховат“ !!!!!!!!!!??????

Абе, безпардонен сикаджийски наглецо, нали ти (държавата) си допуснал тази компания да оперира и да взима парите на Българите. И сега изкарваш, че ние сме виновни едва ли не?

Ами всички тези държавни хрантутници от регулаторните органи каква им е работата? При положение, че неофициално се знае че зад Олимпик стои БулИнс (демек СИК).

И сега вместо държавата да гони застрахователя и да защити гражданите, тя им казва „СОРИ, ДА СТЕ ВНИМАВАЛИ, ПЛАЩАЙТЕ ОТНОВО“.
275000 застраховки по 300 лева – сметнете размера на кражбата.

Имам чувството, че вече откровено ни тестват до къде можем да издържим. Овцата се стърже до кокал и безмилостно. А ние все още явно държим…“, разгневи се Кирил Симеонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар