Тежък удар за Даниел Петканов

Тежък удар за Даниел Петканов
5 (100%) 1 vote

Тази новина помрачи щастието на Даниел Петканов

Само дни след като разбра, че става баща, Даниел Петканов научи една неприятна вест. Тази новина помрачи щастието на Лудия репортер. В неподходящия момент той научи, че остава без работа. Свалянето на Милен Цветков от ефир означава и свалянето на рубриката на Лудия репортер.

В момента бъдещият татко работи усилено по проекта „Сладки свалки“, но за съжаление приходите от него едва ли ще стигнат на семейство Петканови да посрещне нуждите си през следващите месеци.

Дани и половинката му Алекс тъжат за свалянето на Милен Цветков от ефир. Двамата влюбени споделиха в мрежата неодобрението си към решението на продуцентите да свалят предаването на Цветков.

Според последните клюки, Дани и Алекс ще имат близнаци. Двойното им щастие означава и двойни разходи. Бъдещата майка все още не е преустановила ангажиментите си. Алекс продължава да работи. Тя ще продължи с модните си изяви, поне докато тялото й позволява да снима реклами. Моделката е решила да навакса за времето, в което ще отсъства.

Благодарение на допълнителните си ангажименти тя ще успее да задели пари и да посрещне нуждите си в първите месеци след раждането. Не е изключено, тя и Дани отново да влязат във ВИП Брадър, за да подпомогнат семейния бюджет, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар