Митьо Пищова остави всички без думи

Гласувайте за статията

Търновецът вдигна пищен купон в Равда

Един от най-колоритните търновци Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, остави всички без думи.

Той спретна невероятно парти за рождения си ден. Митьо Пищова покани най-близките си приятели на купон в изискан гръцки ресторант в Равда.

Митьо Пищова

Търновецът вдигна пищен купон в Равда

Тържеството премина в сянката на градския празник. Въпреки това Митьо Пищова се бе постарал подобаващо и гостите му се забавляваха до зори.
Черешката на тортата на партито на Пищова, бе атрактивното модно дефиле. На него няколко изкусителни красавици – истински балсам за окото на ценителите, показаха красотата си, отбелязва „Флагман“.

Няколко часа преди купона Пищова се суетял около подготовката на пищната трапеза. Той се подготвил повече от добре с 50 бутилки 25-годишно уиски, същото количество бяло вино и розе, както и много хубава ракия от бутикова изба. Кухнята също била уникална, тъй като търновецът заложил на богато рибно меню.

Тортата също привлече вниманието на всички присъстващи – русалка със завиден бюст.
Тържеството на Митьо Пищова бе уважено от над 100 човека. В края на вечерта, той бе затрупан от подаръци. Търновецът получи много сувенири, ваучери за дрехи и разбира се цял куп скъпи парфюми. Един от скъпите дарове, които получил Пищова, бил часовник на стойност над 2 хиляди лева, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар