Вдовицата на Боян Петров разбуни духовете (ГОРЕЩО ФОТО)

Гласувайте за статията

Радослава Ненова предизвика вълна от коментари

Вдовицата на алпиниста Боян Петров – Радослава Ненова разбуни духовете в мрежата.

Радослава Ненова успя да предизвика възмущението на мнозина с изцепката, която направи.

Вдовицата на Боян Петров публикува две свои снимки в мрежата. Те са от терасата на хотел в Барселона. Горещите й фотоси втрещиха многобройните почитатели на алпиниста, който изчезна в Алпите.

Боян Петров

Радослава Ненова предизвика вълна от коментари

Скандалните фотоси са направени по времето, когато Боян Петров все още беше жив. Публикуването им само три месеца след като той изчезна обаче, предизвикаха истинска взривна вълна в мрежата.

„Можеше поне малко да се съобразява. Ясно е, че животът продължава, но защо се снима по този начин? Личи си, че е в траур единствено по черния цвят на изрязания бански“, критикуват я в мрежата,

От близкото обкръжение на Боян Петров са наясно с факта, че Радослава Ненова никак не е добре приета в семейството му. Майката на алпиниста Ангелина и сестра му Александра, са в тежък конфликт с нея още от началото на връзката й с Боян Петров.
Запознати издават, че дори безсънните нощи покрай изчезването му, не успели да ги помирят.

И двете я обвинявали, че тя била причината да се разбие първия му брак. Припомняме, че от първата си съпруга, Боян Петров има 18-годишна дъщеря – Тея. Тя живее заедно с майка си в Швейцария.

Майката и сестрата на алпиниста все още поддържат прекрасни отношения с нея. При все, че Радослава Ненова има 12-годишен син от Петров, двете дами не искат и да чуят за нея, пише Блиц.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар