Мегз отива на съд (Вижте кого ядоса)

Гласувайте за статията

Мегз на съд заради лъжи

Мегз отива на съд. Майката на Сузанита – Шенай се закани да даде под съд екстравагантната дизайнерка заради обидите, които е отправила към дъщеря й. В специално интервю тя защити дъщеря си като каза, че Каканашева лъже, пише „България днес“.

По повод скандалите между Мегз и Сузанита, тя е категорична, че ще стигне до съд, за да докаже, че думите на Каканашева не са истина. Скандалът между дизайнерката и певицата тръгна заради договорка за реклама на дрехите на Мегз от Сузанита. Двете обаче нещо не се разбраха и започнаха да се нападат в социалната мрежа.

„Как може да казва, че четири дни не е намерила детето ми, което било в опиянение от наркотици? Това нормално ли е? Но понеже съм възпитана , направо ще й изпратя призовка от съда, няма да се разправям с нея“, казва Шенай за скандала между дъщеря си и Мегз.

„Мислех, че това нещо трябва да се скрепи с договор, но все пак разчитахме на думата на Мегз. Нищо подобно – Сузи се снима, след това тя й направи един  тоалет и до там. А тя, голямата дизайнерка, постави снимките на дъщеря ми в сайта си. Сузи й сподели, че иска да махне една от тях, и имаше право да иска това, но Меглена й отказа. След това каза, че не можела да намери детето ми четири дни, защото взимало наркотици, представяте ли си!? На което, Сузи отговори, че е готова да се яви на живо за проверка дали употребява наркотици и това да стане публично“, възмущава се Шенай.

Мегз отива на съд сн. Фейсбук

Мегз отива на съд сн. Фейсбук

„Как можеш да твърдиш такива неща за дете, което е на 15 години и има родители. Та ние сме постоянно заедно със Сузи, кога аз ще си оставя детето да не е с мен или да не знам какво прави четири дни! Тази жена добре ли е?“, пита се Шенай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар