Петър Волгин: Телевизиите предпочитат Гала и мъжът на Гала пред журналисти с присъствие! (виж тук)

Петър Волгин: Телевизиите предпочитат Гала и мъжът на Гала пред журналисти с присъствие! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Петър Волгин е възмутен от свалянето на Милен Цветков от ефир!

Свалянето на предаването на Милен Цветков от ефира на Нова телевизия предизвика бурни коментари и недоволство в мрежата. Много колеги на Цветков застанаха зад него, в това число и журналистът Петър Волгин.

Милен Цветков

Много колеги застанаха зад Милен Цветков, а Петър Волгин размаза ръководството на Нова телевизия

Който директно зашлеви шамар на ръководството на телевизията и даде да се разбере, че в нашата държава все повече няма място за кадърни и можещи журналисти с мисъл в главата. Ето какво заяви Волгин:

„Свалянето на Милен Цветков от ефир е поредният удар върху различната журналистика. Да, не споделям много от тезите на Милен, имал съм тежки спорове с него.

Но на фона на, общо-взето, беззъбата, безпросветна и покорна българска журналистика, Милен има присъствие, което се запомня. Няма значение дали си съгласен с него или не. Важното е, че не те оставя безразличен.

„Големите“ телевизии обаче се боят от журналисти с присъствие. Те предпочитат Гала и МъжътнаГала. С тях проблеми няма…“, изригна Петър Волгин в профила си в мрежата. А множество потребители са напълно съгласни с думите му.

„На всичко кадърно посегнаха за да сложат Гинки и Калинки, тъпи но верни на ГЕРБ“.

„Айдеееееееееее… И Милен… Отече… – Догодина на 275-то Място по „Свобода на Словото“…“.

„Щом и Милен Цветков започна да пречи, тия съвсем са пропаднали на дъното на кладенеца“, – това са само малка част от коментарите на възмутени потребители, които не спират да плюят Нова телевизия за решението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар