Моника Валериева изригна: Искате да имате моя живот, завистници! (виж тук) Преглеждания: 1750

Моника Валериева скочи на потребителите, които уж й завиждали
0
Оценете този post

Моника Валериева още чака да си върне профила в Инстаграм!

Моделката Моника Валериева се разлюти в мрежата. Както знаем, профилът й в Инстаграм бе деактивиран. И затова тя изля жлъчта си от „служебния“ си профил за продажба на изкуствени мигли. Ето какво заявиха Мона и админът й:

Моника Валериева
Моника Валериева скочи на потребителите, които уж й завиждали

„Единственият профил на Моника @monikvalerieva беше деактивиран от Инстаграм поради многобройни доклади, че Моника претендира, че е ТЯ!

Заради многото профили, които създадохте и на които повярвахте, че ще получите чантички ако споделяте поредният @monikavalerieevaa и подобни профили с по 7000 последователи, Моника взе решение, че повече няма да отваря профили и да споделя снимки.

Докато или ,,Ако “, възвърнат профила и с 178000 последователи- @monikavalerievaa . Лично тя се извинява на истинските и фенове ,че ще ги лиши от снимки и видеа от личния си живот ,но Вие сте докладвали реалният й профил, а не този ,който споделяхме безкрайно много пъти тук.

Нашата работа продължава , очаквайте нашите хайлайтъри септември! Благодарим на всички , които ни подкрепиха. Просто обсебеността на това да превземете името й, лудостта около живота й, просто й направихте лоша услуга“, пише администраторът на Моника Валериева.

След което щафетата пое самата Валериева и надълго и нашироко разясни на потребителите колко й завиждали и как искали да бъдат като нея. Ти да видиш…

„Не знам как бих могла да ядосам някого с моя лична страница и с моят личен живот! Който не задължавам никой да го следва или наблюдава.От омраза ли се създадоха 100 страници с моето име ,болни хора,представящи се за мен ,копиращи дори думите ,които използвам.

Това fan love ли е или jealous? Ядосала съм ги а искат да са мен?Та хората се объркаха от толкова профили и тази истерия и лудост и допуснаха грешка.Репортваха истински профил,въпреки ,че тук споделяхме реалната ситуация,заради чантички?

Сега истинските ми почитатели ще бъдат лишени от снимки и видеа . Нормалната реакция на Инстаграм е да деактивира профил ,който е докладван стотици пъти ,че се представя за популярна личност. За това и чакам реланият ми профил да бъде веритифициран и тогава няма да има такива драми.

До тогава ще мине време,защото моята среща беше в Лондон в централният офис на Фейсбук,те са свързани за тези ,които не знаят. До тогава бъдете щастливи.

Моят живот,пътувания,всичко около мен не спира,спират да го гледат хората ,които ,,уж “ ме мразят а си пият кафето с моята страница и хората , които ми се радват. На всички тях – успех!“, коментира Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.