Кралица Елизабет си търси мияч на чинии с конкурс (Няма да повярвате колко ще му плаща)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет си търси мияч на чинии с конкурс, плаща му 22 000 евро годишно

Кралица Елизабет си търси мияч на чинии. При това с конкурс. От домакинството на двореца Бъкингам пуснаха обявата и то толкова колоритно, че международната преса побърза да я разпространи в цял свят.

От двореца не посочват дали търсеният служител трябва да е британски поданик или може и мигрант, но пък дават доста колоритно описание на длъжността.

Според информацията публикувана на страницата на „Роял хаусхолд“ се търси човек за отговорна позиция, свързана с услуги към кралското семейство. „Присъединете се към кухненския екип, който работи върху приготвянето и сервирането на храната по най-високите стандарти. Работата е свързана с поддържане на хигиената в кухнята и е в помощ на нашите готвачи и помощници. Понякога ще бъдете ангажирани и като помощник в подготовката на храната“, се казва още в съобщението.

Съобщението гласи също, че става дума за извършване на специални услуги към кралицата. А бившия шеф на кралската кухня Дарън Макгрейди заяви, че дворецът е „чудесно място за работа“.

„Готвенето в Бъкингамския дворец е невероятно преживяване. Имах всичко, което исках, а в двореца имат най-качествените храни, най-добрите съставки и невероятни продукти“, казва още Макгрейди.

Той допълва още, че нейно величество не е особено отдадена на храненето. „Тя яде, за да живее. Принц Филип от друга стара живее, за да яде. Той обожава екзотичните кухни и обича да пита за всички продукти, които се сервират на масата му. Много е взискателен към ястията и истински кулинарен гастроном. Нейно величество по-скоро държи на организацията. Тя обича да дава вечери, но не и да ги яде“, разкриват още бившите служители на двореца.

Кралица Елизабет си търси мияч на чинии с конкурс сн. wiki

Кралица Елизабет си търси мияч на чинии с конкурс сн. wiki

Кухненският помощник ще се ползва още с 33 дни годишен отпуск, допълнителни привилегии и право да се храни в кралската кухня. А заплатата му ще еквивалентът на 22 000 евро в паунди, за година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар