Мария Игнатова и Димитър Рачков на романтична почивка (ФОТО)

Мария Игнатова и Димитър Рачков на романтична почивка (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова и Димитър Рачков решиха да скрепят връзката си на романтична почивка

Както вече стана ясно, Мария Игнатова и Димитър Рачков отново са двойка. След раздяла, която продължи около година, двамата решиха да си дадат още един шанс. В момента те са на почивка в Италия. Двойката се забавлява в голяма компания. Заедно с тях е фамилията Халваджиян. Стефан и Гала също са част от компанията.

Водещата на предаването „На кафе“ вече сподели снимка от лятната си ваканция и предизвика истински фурор. Гала, която вече е на 51 година, демонстрира перфектни форми.

Снимка от почивката публикува и Маги Халваджиян. Именно той потвърди слуховете, че Рачков и Мария отново са заедно. На фотоса веселата компания е на голяма маса, а двамата водещи стоят един срещу друг, както и останалите двойки. Комикът също потвърди новината, че двамата с Мария отново са двойка.

Само преди година той написа отворено писмо до медиите, в което заяви, че връзката му с блондинката е приключила. Тв водещият помоли името му да не бъде свързвано по никакъв начин с нейното. Той отказа да разкрие причината за раздялата и помоли за уважение към личния му живот.

Най-щастливи от събирането му с Мария са неговите шефове. След раздялата той заяви, че не желае да работи заедно с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар