Любо Нейков се втали

Любо Нейков се втали
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков – втален и в добро настроение за новия сезон

Любо Нейков е на път да спечели битката с килограмите. Той отслабна с цели 15 кг и има желанието да постигне още по-добри резултати. Този път телевизионерът си е поставил за цел не само да отслабне, но и да задържи постигнатия резултат.

За 4 месеца той е успял да свали цели 15 кг, видяха репортерите на „България днес“, които го щракнаха в центъра на столицата. Освен видимо отслабнал и подмладен, Любо Нейков е и добро настроение. По всичко личи, че той е настроен положително и се подготвя за предстоящия телевизионен сезон.

Блестящият резултат комикът е постигнал само за 4 месеца и вече може да се похвали, че носи дрехи с 3 размера по-малко. Всичко това той дължи на френски диетолог.

От няколко месеца Любо Нейков е негов пациент, това разкри баща му. Комикът спазва стриктно препоръките на специалиста.

Баща му допълни, че в режима е заложено бавното отслабване. Но в случая най-важна е мотивацията. А този път път Любо Нейков определено е мотивиран и е готов на всичко, за да отслабне.

Всеизвестен факт е, че той е много добър кулинар и обича да готви за семейството си. Лично Любо Нейков всяка година приготвя сушеници за Коледа. Но тази година той се е отказал от това свое хоби и е категоричен, че ще промени трайно режима си на хранене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар