Мария и Марая отпразнуваха именния си ден (Вижте как)

Мария и Марая отпразнуваха именния си ден (Вижте как)
4 (80%) 2 votes

Мария не жали средства за празника на Марая

Мария и дъщеря й Марая отпразнуваха именния си ден. Поп фолк изпълнителката не жали средства, за да зарадва дъщеря си за нейния празник. Днес Мария и Марая празнуват своя имен ден, но още вчера поп фолк изпълнителката зарадва дъщеря си като й подари много рози. Но не обикновен букет от рози, а модерните напоследък мечета от малки рози, които изглеждат като играчки, пише hotnews.bg.

Три огромни розови мечета на стойност около 300 лева получи Марая от майка си. Тези мечета станаха популярни напоследък, но не всеки може да си ги позволи. Към тях прибягват предимно по-заможни господа като подарък за техните половинки. Една от първите, която се похвали с такова мече, беше настоящата г-жа Гущерова, тогава все още Василева.

А Мария не за първи път прави празника на Марая незабравим. Съвсем скоро тя имаше рожден ден – на 28- ми юли. Единствената дъщеря на певицата стана на 10 години. Мария отбеляза празника като публикува стари снимки на нея и Марая с важни за тях моменти. Поп фолк изпълнителката и тогава не пропусна да подари на дъщеря си красиви букети от червени рози, но тогава не под формата на мечета. Марая позира с широка усмивка сред розите, които явно са любимите й цветя, или пък са любимите цветя на майка й. След това Мария, Марая и баба й се отправиха на пътешествие за рождения й ден.

Именния си ден поп фолк изпълнителката и дъщеря й отново отпразнуваха с много рози. Този път снимката, която Мария публикува е от колата. Усмивка отново грее на лицето на Марая, а тя е заобиколена от няколко розови мечета, които никак не са евтини.

Мария не жали средства за празниците на Марая сн. Фейсбук

Мария не жали средства за празниците на Марая сн. Фейсбук

Вижда се, че Мария не жали средства за Марая, а розите са цветята, които присъстват на всеки празник на единствената дъщеря на поп фолк изпълнителката.

Марая позира за снимка с широка усмивка сред мечетата от рози сн. Фейсбук

Марая позира за снимка с широка усмивка сред мечетата от рози сн. Фейсбук

Розите винаги са част от празника на Марая сн. Фейсбук

Розите винаги са част от празника на Марая сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мария и Марая отпразнуваха именния си ден (Вижте как)”

  1. Бг

    авг. 16. 2018

    Абе дете е , да , ама каквото роди котката все мишки лови, и тя ще се ушлайфа като майка си. И тогава ще е б……ук 200 процента.

Добавете коментар