Юлиан Вергов отскочи до Германия (Защо екранният доцент Банков е там?)

Юлиан Вергов отскочи до Германия (Защо екранният доцент Банков е там?)
4 (80%) 1 vote

Юлиан Вергов отпраши за Германия

Юлиан Вергов отскочи до Германия. Причината е свързана с работа и по-точно със завръщането на доцент Банков в шести сезон на „Откраднат живот“. Преди броени дни екипът на хитовия медицински сериал замина за Германия, пише nova.bg. Снимките се реализират на ключови локации в Берлин с участието на Вергов, който тази есен се завръща като доцент Банков.

„Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение“, споделят от продукцията. В сцените от Берлин зрителите ще видят какво се случва с Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от болница „Свети Кирил“.

„В този сезон Банков е много по-различен от преди, по-освободен. Това е по-интересното – да видим доцент Банков как се справя в болницата, без да е директор“, сподели Вергов  още преди да започнат снимките на новия сезон.

Най-накрая ще се запознаем и със съпругата на доцент Банков – Ева, в чиято роля ще се превъплъти Ана Пападопулу.

От няколко дни тече и промото на новия сезон на хитовия сериал – „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Във видеото Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов се борят със стени, които ще налагат ограничения на героите. А гневът ще се оказва спасителен импулс.

„Тези секунди показват две страни на героите – тяхното съзнание и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи – чувстват се стабилни, защото в работата никога не могат да загубят контрол. Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – онова, което много често искат да направят, но винаги избутват назад. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, тепърва ще стане ясно“, разказват сценаристите на най-успешния медицински сериал.

Юлиан Вергов снима сцени от "Откраднат живот" в Германия сн. Инстаграм

Юлиан Вергов снима сцени от „Откраднат живот“ в Германия сн. Инстаграм

Новият сезон тръгва по NOVA от септември.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар