Уебкам моделът Христина Андерсън втрещи с разкрития за работата в Слънчев бряг! (виж тук)

Гласувайте за статията

Христина Андерсън категорична, че богат на Слънчака не се става!

Уебкам моделката Христина Андерсън изригна в мрежата с разкрития за работата на Слънчев бряг. Тя е категорична, че големите заплати, които се обещават на Слънчака, са въздух под налягане и с нормална работа там пари не се вадят. Но ако предлагаш и други „услуги“, нещата вече са коренно различни…

Христина Андерсън

Моделката Христина Андерсън разкри истината за работата в Слънчев бряг

„Сега ще ви разкажа за една моя случка, когато търсих работа на Слънчев Бряг. Въпреки, че имам професия аниматор в туризма никъде не ми се дадоха повече от 700 лв максимум 800.

Писаха ми хора, които търсят работничка като хостеса в заведение. Когато попитах за заплатата ми казаха ами около 1700-2000 лв., но имайте предвид че няма да сте само хостеса.

Така, че тези, които отивате по морето да „работите“ и се връщате с пари и 2 коли, освен ако нямате нещо ваше там, заведение, хотел, къща и тн. Няма как да ме уверите, че за 3 месеца сте ги изкарали тези пари като барманки, хостеси, сервитьорки, камериерки и тн.“, заяви категорично Христина Андерсън.

И обяви, че е готова да се обзаложи с всекиго за достоверността на думите си. С които на практика разкри „професията“ на много наши гърли из родното Черноморие.

„Изкарват се пари, колкото що-годе да се живее добре там. А разни кифли отиват да „работят“ с прикритие барманки, камериерки и сервитьорки и се прибират с 2 скъпи коли и 1 луксозен апартамент. И лъжат, че е от работа“, допълни устатата Христина Андерсън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар