Джийсън Брад Люис нахрани родна звезда: Срамувала се от дрехи втора употреба – проста селянка! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис жестоко оплю поредната си известна жертва!

Скандалният и ексцентричен Джийсън Брад Люис си нарочи поредната жертва. Този път той „нахрани“ обилно родна певица, чието име обаче не пожела да сподели публично. А причината е, че „селската пръчка“ се срамува от дрехи втора употреба.

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис се развихри отново

„Днес станах свидетел на това как български популярен изпълнител каза в обща компания, че купуването на дрехи втора употреба е срамен акт. И, че всеки имащ мозък и самоуважение човек не трябва да си позволява такова нещо.

Понеже няма да те назова по име ще кажа, че ти си срамна само със съществуването си. Дееба селянките ти прости дееба.. аз имам една камара дреор от дрипшопа, маркови и като нови!“, изригна Джийсън Брад Люис. След което мнозина моментално се втурнаха да коментират.

„А аз само от h&m купувам. На няколко пъти са ми казали, че съм селянин, хората от български хайлайф“, включи се и футболистът Ваня Джаферович и нарече снобарите маймуни.

„Ммм, то проблема не е, че не купува втора употреба, а психологията. Дълбоки комплекси се крият у нас в желанието да блеснеш с вещи или с цици. Образованието, пътуванията (като опознавателни, не като шопинг само) и т.н. ценни lifetime неща са почти липсващи като приоритети.

Известни хора на запад пазаруват втора ръка, защото – първо не го смятат за срамно, второ могат да се открият страхотни неща, защото там хората оценяват шанса да намерят стилови находки.

У нас за находка се смята ако откриеш салам на промоция за 2.50 и после що сме болни и нездрави. Щото вместо да изплащат айфон Х могат да си подредят по-добре финансите.

Вижте фирмите за бързи кредити, които обслужват тази ненормална родопсихология, където връщаш някви пари четворно и десеторно. Втора ръка е зле, но блясък и показност е над всичко тук, жалко“, коментира приятел на Джийсън.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар