Марая Кери отслабна драстично след гастропластика (Снимки колко се втали)

Гласувайте за статията

Марая Кери отслабна с 20 килограма след хирургична интервенция, певицата изглежда много по-добре от преди

Марая Кери е напълно преобразена, радват се нейните фенове. Певицата, която бе неимоверно много напълняла сега се е вталила и не прилича на себе си.

Скоро тя пусна снимки със своя любим Браян Танака от романтичното им пътешествие с яхта. А почитателите на Кери едва я разпознаха. Те установиха, че Марая изглежда много по-добре от преди 20 години. Тя бе избрала красива коралова рокля, която подчертаваше елегантната й фигура.

Снимка: Инстаграм

За да влезе във форма поп изпълнителката в края на миналата година се подложи на операция, наречена гарстропластика. Тя се извършва под обща анастезия и се отстранява по-голямата част от стомаха. В резултат на това органът приема формата на тръба и обема му намалява драстично.

Снимка: Инстаграм

Целта е храната да преминава през тясната тръба по-дълго време и да създава чувство за ситост. По този начин се приема значително по-малко храна.

Като всяка операция и тази има своите недостатъци. При някои пациенти се развива дефицит на витамин В 12. Могат да се получат киселини, а други да страдат от хранителни разстройства.

Резултатът за певицата от намаления обем на стомаха й не дойде веднага. Марая Кери трябваше да спазва протеинова диета. Тя заложи на любимата си дива сьомга и повече морски дарове. А рафинираната захар изхвърли напълно от храната си.

Снимка: Инстаграм

Но пък това, което трябваше да изтърпи си заслужаваше тъй като сега певицата е слаба и фина. Както отдавна не сме я виждали, предават от електронното издание spletnik.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Марая Кери отслабна драстично след гастропластика (Снимки колко се втали)”

  1. Vqra Rasheva

    авг. 15. 2018

    Всичко с пари се оправя. Но се възхищавам на таланта и. Респект!

Добавете коментар