Христо Калоферов надмина себе си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Новинарят се оказа и невероятен сладкар

Журналистът и водещ на новините по Нова тв – Христо Калоферов, надмина себе си.

Със снимката, която публикува в профила си в социалната мрежа Фейсбук, Христо Калоферов успя да събуди апетита на всички. Няма никакво съмнение и в това, че е пленил сърцата на хилядите си почитателки.

Христо Калоферов

Новинарят се оказа и невероятен сладкар

Коя жена не мечтае за мъж, който да е цар в кухнята. Е, по всичко личи, че освен голям чаровник, Христо Калоферов е и ненадминат кулинар.
Светлоокият ерген е цар на скарата, а ароматите, които често се носят от кухнята му, не оставят безразлични неговите съседи.

Оказва се, че освен майстор на наденици и пържоли на скара, Христо Калоферов е и изпечен сладкар. Докато фитнес инструкторът на новинаря е на почивка в Атина, той се възползва от ситуацията и си приготви невероятно вкусни шоколадови мъфини.

Сладкишчетата, които новинарят бе направил в хартиени формички изумиха всички дами, които следват профила му в социалната мрежа. Преобладаващата част от съседките му дори му предложили да му отидат на гости, за да дегустират сладките изкушения.

На множеството коментари под изкушаващите снимки, Христо Калоферов написа, че няма да им се наслаждава сам, а е предвидил хуманитарна мисия. Мераклийка от Варна настоятелно призовала шеф Калоферов да изпрати от сладките изкушения и към морската столица, тъй като имали „хуманитарна криза“.

Забежката на Христо Калоферов от режима не остана скрита и за фитнес инструктора му Александър Тодоров. Той дори го заплаши, шегувайки се, че веднага щом се завърне, ще го накаже, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар