Изненада! Селин Дион лудо влюбена в Ръсел Кроу (Всичко за новата им връзка)

Гласувайте за статията

Селин Дион лудо влюбена в Ръсел Кроу

Не е за вярване! Селин Дион е влюбена и то в австралийска суперзвезда. Красивата певица, която преди две години загуби съпруга си Рене Анджелил изживява втора младост. Чаровницата е влюбена в не друг, а Ръсел Кроу. Кога гладиаторът и изпълнителката са се запознали не е ясно. Нито е ясно, кога е пламнала любовта им. Със сигурност обаче промяната в нея има и тя е видима.

„Те бяха засичани заедно много често, в продължение на няколко седмици. И въпреки че връзката им е едва в началото, сякаш са били заедно от години“, казва източник, близък до певицата и актьора.

Ръсел, е голям фен на музиката на новата си приятелка, която му е тя е дългогодишната приятелка. Неочаквано за всички, Селин е жената, която го подкрепя при развода му с любимата му Даниел. И двамата наскоро преминаха през труден емоционален период и точно това всъщност ги свързва разказват техни близки.

Ръсел, който наскоро също се разведе със съпругата си Даниел Спенсър, премина през много болезнен период. Засега обаче нито певицата, нито актьорът са коментирали връзката си. Поне не още.

Припомняме ви, че певицата загуби мъжа си, който бе на 73 години след дълга битка с рака. А само два дни по-късно брат й, който бе на 59 години, почина от същата болест.

След смъртта на Рене, Селин се закле, че не иска да види нов мъж. „Ще живея заради децата си. Те са единственото, което ми остана“, каза тогава певицата.

Селин Дион и Ръсел Кроу във връзка? сн. Twitter

Селин Дион и Ръсел Кроу във връзка? сн. Twitter

Очевидно канадската актриса все пак е намерила и друга причина да продължи напред. Неотдавна тя призна, че те трудно свикват с новия си живот, както и с факта, че са се преместили в Австралия. Заради многобройните си участия, Дион замина за дълго и продължително турне в Австралия, а континентът се очертава да бъде новият й дом. Дали и Ръсел ще стане част от него, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар