Волен Сидеров изригна: Борисов ли е изпратил свои депутати да безчинстват по морето?! (виж тук)

Волен Сидеров изригна: Борисов ли е изпратил свои депутати да безчинстват по морето?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Волен Сидеров скочи срещу премиера Бойко Борисов и хората му!

Лидерът на Атака Волен Сидеров от доста време не беше нападал директно Бойко Борисов, но днес го направи отново. Бесен заради случващото се по родното Черноморие, Сидеров изригна в социалната мрежа с питане и директни обвинения към правителството:

Волен Сидеров

Волен Сидеров атакува директно Бойко Борисов и правителството, намекна за нови избори

„Настоявам в дневния ред на Министерския съвет да вкарат извънредна точка, в която да разгледат поведението на определени членове на правителството.

Искам отговор от министър-председателя Бойко Борисов дали е оторизирал действия на свои членове на правителството, които да действат по морето като представители на военна хунта.

Да правят каквото си искат и да безчинстват. Командировал ли е членове на правителството да извършват подобни действия. Да водят със себе си полицаи, да затварят-отварят… Въобще да тероризират българския туристически бизнес.

Много ще се радвам цялото правителство да се замисли и да си отговори – има ли нужда от такова правителство.

Трябва ли да продължи да управлява, ако то не създава благини, ако не вдига стандарта на живот, не вдига пенсиите, а се занимава с това на кого да му затворим заведението. С това ли се занимава българското правителство?“, изригна Волен Сидеров.

С тези си думи той отново наклони везните към идеите за предсрочни избори и сваляне на правителството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар