Мариела Нордел бясна: Отсвирили дъщеря й на интервю за работа! (още подробности)

Мариела Нордел бясна: Отсвирили дъщеря й на интервю за работа! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел не може да се побере в кожата си от гняв!

Устатата кулинарка Мариела Нордел се разпени и с право. Оказа се, че щерка й се опитала да си намери работа за лятото. Но попаднала на пълни идиоти – според самата Нордел. Която бясна разказа как са се отнесли с дъщеря й на въпросното интервю:

Мариела Нордел

Устатата Мариела Нордел отвратена от отношението към щерка й

„Детето отива днес на първото си интервю за работа – в кварталния супер. И го питат две меринджейчета там – лайна на по 19-21 год. „Кое е по-важно за теб – работата или ученето“ /При положение, че знаят, още с подаването на СиВи-то, че си търси работа за през ваканциите и евентуално 3 часа през уикенда/.

Детето отговаря, „ученето, но и тази работа също, защото ще придобия нови умения и ще разбера много неща за как се прави бизнес“. И едното пишлеме почнало да й се пъчи: „Аз напуснах училище на 15, на 17 станах тук мениджър и сега на 21 съм ти шеф! ЗаеХХХи училището!“.

Викам на детето: „Ти, маме, защо не му каза, че след време като завършиш и започнеш да работиш за себе си, ще се върнеш и ще купиш прехваления им супер?!“… Не го одобриха. Не била приказлива и нямало да се интегрира в колектива.

Ебаси! Обосновка да видиш! Питам го какво са правили другите: „Ами, караха се и си викаха в стаята за почивка“ – явно това е да бъдеш отворен по дъчски!

Нищо, така поне ще й държи, да види какъв е пазара. И да знае от сега, че, ако сама не си осигури работа, все разни меринджейчета ще й се правят на отворени!“, вбесена описа случая Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар