Мариела Нордел не може да се побере в кожата си от гняв!

Устатата кулинарка Мариела Нордел се разпени и с право. Оказа се, че щерка й се опитала да си намери работа за лятото. Но попаднала на пълни идиоти - според самата Нордел. Която бясна разказа как са се отнесли с дъщеря й на въпросното интервю: [caption id="attachment_562737" align="aligncenter" width="300"]Мариела Нордел Устатата Мариела Нордел отвратена от отношението към щерка й[/caption]

"Детето отива днес на първото си интервю за работа - в кварталния супер. И го питат две меринджейчета там - лайна на по 19-21 год. "Кое е по-важно за теб - работата или ученето" /При положение, че знаят, още с подаването на СиВи-то, че си търси работа за през ваканциите и евентуално 3 часа през уикенда/.

Детето отговаря, "ученето, но и тази работа също, защото ще придобия нови умения и ще разбера много неща за как се прави бизнес". И едното пишлеме почнало да й се пъчи: "Аз напуснах училище на 15, на 17 станах тук мениджър и сега на 21 съм ти шеф! ЗаеХХХи училището!". Викам на детето: "Ти, маме, защо не му каза, че след време като завършиш и започнеш да работиш за себе си, ще се върнеш и ще купиш прехваления им супер?!"... Не го одобриха. Не била приказлива и нямало да се интегрира в колектива. Ебаси! Обосновка да видиш! Питам го какво са правили другите: "Ами, караха се и си викаха в стаята за почивка" - явно това е да бъдеш отворен по дъчски! Нищо, така поне ще й държи, да види какъв е пазара. И да знае от сега, че, ако сама не си осигури работа, все разни меринджейчета ще й се правят на отворени!", вбесена описа случая Мариела Нордел.