Лео Кадели от „София Ден и Нощ“: Имам яхта, но някога нямах и филия с лютеница! (още подробности)

Лео Кадели от „София Ден и Нощ“: Имам яхта, но някога нямах и филия с лютеница! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Лео Кадели трогна с изповедта и добротата си!

Албанецът Лео Кадели, който стана известен с ролята си в сериала „София Ден и Нощ“ трогна мрежата със своята изповед. И факта, че е един от малкото, за които са важни не материалните, а малките неща в живота:

Лео Кадели

Лео Кадели цени много повече бедните хора от тези, които са презадоволени

„Може днес с брат ми да притежаваме яхта, може да карам Мерцедес, може през ден да ме гледат по телевизията милиони и да ме познават стотици хиляди хора, но не забравям, че преди 30 години нямах филия с лютеница.

И най-хубавото е, че и днес филията с лютеница продължава да ме радва повече от яхтата и всичко останало.

Приятели, НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ. ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ОТНОВО САМО ЧЕ С ПО-ЛЪСКАВИ ДРЕХИ, НО С ПО-НИСЪК МОРАЛ.

Затова ВИНАГИ ще бъда до тези хора, които нямат хляб с лютеница. А не до тези, които си мерят на кого е по-голяма яхтата“, разтърси мрежата Лео Кадели. След което поясни причината да сподели този пост:

„Качих тази снимка, не да се правя на интересен, че имам яхта, нито че имам Мерцедес. Просто хората да не мислят че ми липсва нещо в живота ми, имам всичко. Вече имам и страхотна дама до мен.

Затова се опитвам, това, което имам в повече, да го деля с този който няма изобщо. Защото тези баби и дядовци са работили 40 години и се надяваха на една нормална пенсия, а сега в момента едвам купуват лекарствата“, коментира чаровният албанец Лео Кадели от „София Ден и Нощ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар