Жоро Пентаграм нахрани псевдо дизайнерите у нас! (виж как им се присмя)

Жоро Пентаграм нахрани псевдо дизайнерите у нас! (виж как им се присмя)
5 (100%) 1 vote

Жоро Пентаграм насоли подобаващо всички измислени дизайнерчета!

Жоро Пентаграм е модел и дизайнер още от времето на соца, но и до днес името му означава много в света на модата. Това е и причината той да гледа с нескрита насмешка и дори отвращение на всички новоизлюпени дизайнерчета с големи претенции. Ето как ги насоли Пентаграм:

Жоро Пентаграм

Жоро Пентаграм яко насоли псевдо дизайнерите на съвремието ни

„В нюзфийда виждам някакви поредни нашенски модни награди. Които раздават премии в категории за всички възможни професии за които се сетите – през дизайнери и фотографи, до предавания, музиканти и любители инфлуенсъри.

Дори имат раздел за хора и фирми от чужбина! Куцо, кьораво и сакато се е самопредложило и проси лайкове. Абе, хора! Награда за творчески успех или принос се заслужава. Не се иска. Не се кандидатства. Искат и се бутат сами за награда и признание само аматьори, дебютанти и wannabe лузъри.

Ако си истински творец и професионалист, работата няма да те остави незабелязан за хората. Това е най -добрата номинация и награда. Другото е fake bulshit“, нахрани ги подобаващо Жоро Пентаграм.

Мнозина потребители и негови авери се съгласиха с тезата му като мненията бяха категорични и повече от цветущи.

„Много е забавно, когато едни селяни награждават други селяни. А после и двете породи си живеят с усещането, че имат прогрес“, коментира и негов приятел под поста му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар