Наталия Кобилкина разкри истината за жените! (ето какво не предполагате)

Наталия Кобилкина разкри истината за жените! (ето какво не предполагате)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина разкри една много важна истина за жените!

Сексоложката Наталия Кобилкина хвърли светлина върху същността на жените. Тя разкри истината за това колко огромна е ролята на родителите в живота на младите момичета и миналото, което са имали.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина разкри много важна истина за жените

„Жените които са били наранени в родителско семейство – често израстват в емоционално нестабилни жени. Тогава тези жени много се страхуват да изграждат отношения и намират партньори, които имат страх от близост.

Наранени жени често казват на партньори, които истински обичат (искам – не те искам, щастлива съм с теб – нещастна съм и т.н.), защото тя се страхува да бъде изоставена и го изоставя преди той да и изоставил.

Важно да разбирате, че това е много е изморително за един мъж се намира под постоянно напрежение с КОЯ ЖЕНА той ще се събуди утре.

Освен това партньора ти не трябва да бъде твоя психотерапевт. Реши своите проблеми със самата себе си и после започвайте да изграждате отношения.

Важно е да пораснем и да изградим вътрешната си емоционална стабилност. Това е нашата отговорност във връзката. И вие също тогава ще се чувствате много по-щастлива.

Ако ти се научиш да бъдеш щастлива със самата себе си – тогава ще можеш да бъдеш щастлива и с него“, уверява Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар