Николай Бареков: ПатрЕотите се осират и започват с фишеците! (още подробности)

Николай Бареков: ПатрЕотите се осират и започват с фишеците! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков направи на две стотинки най-големите си врагове от партията на патриотите!

Николай Бареков отново захапа най-омразните си в парламента, а именно патриотите. Той изригна срещу тях така, че доста хора биха се засрамили само от четенето. Ето какво изкоментира Бареков, предаваме думите му без редакторска намеса:

Бареков

Николай Бареков се нахвърли срещу омразните си опоненти

„Признах ПатрЕотите (и в частност ВМРО – ДС) за най-големите шмекери и царе на фалшивите новини. Богове на голия пиар. Щом се осерат и веднага почват с фишеците.

Султанка от ВМРО, чиито баща е първи авер на бащата на лидера Каракачанов, се оказа, че пази срещу милиони вместо НСО Народното събрание. Взе, че и човек умря насред конфликта на интереси на покрилата се оттогава Султанка.

Подариха от ВМРО 60 милиона на Домусчиев със закон на депутата от ВМРО Реви-Зоро. Същият уби малкия бизнес с един закон за горивата и узакони монопола. После скриха се като мишки “войводите” след кражбата на Илинденското въстание от “северномакедонеца” Заев.

И след като се зариха до ушите със собствените си лайна …пуснаха напред Валери Симеонов да затваря шумно дискотеки, а Джамбазки да “разстрелва” комунисти. Фарс!

Дали тези, дето още си чакат пенсиите от по 300 лева, ще им се връзват на глупостите до безкрай… Нашите патриоти са пълни с глупости като магаре с пръдня. Жалка истина.

И Кънчовците да дойдат с фалшивите рейтинги и аз да възкръсна и Цветанов да брои бюлетините – ПатрЕотите отекоха в канала, защото не са никакви патриоти, а лъже-такива, сиреч, обикновени измамници и ибрикчии на който падне“, разпени се Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар