Шефът на Агромах пред фалит (Методи Бачев разпродава имоти, пъха стотачки в пазвите на фолк диви)

Гласувайте за статията

Шефът на Агромах е на ръба на фалита заради слабостта си към хазарта и чалгаджийките

Шефът на Агромах е пред фалит! Един от най-знаковите родни бизнесмени Методи Бачев е на ръба на банкрута, а причината е влечението му към хазарта и чалгаджийките.

Това разкриха пред БЛИЦ негови приятели, които са втрещени от склонността му да губи десетки хиляди левове в игралните зали на София и страната. Името на Бачев доби скандална слава покрай разследването на прокуратурата при което в офис на фирмата му бе открит сак с 1 000 000 евро.

Нощните му похождения в казината са на път да срутят и фирмата му „Агромах“. Подаването на залози е гарнирано с ударни дози алкохол, а остатъкът от богатството му преминава в бюстовете на фолкпевиците, в които пъха едри лилави банкноти от най-актуалната европейска валута.

Шефът на Агромах

Снимка: Блиц

Една от изпълнителките, която е усетила щедростта му е Софи Маринова, научи БЛИЦ. Независимо, че благоевградският бос, прочул се с пиянска изцепка срещу премиера Борисов и кмета на Симитли Апостол Апостолов, да е усвоил около 400 милиона лева за строеж на пътища, само през последните 2 години, актуалното състояние на дружеството му никак не е цветущо.

Служителите на „Агромах“ признават под сурдинка, че Бачев е силен само в дисциплината „пиене и празнословие“, но не и като оперативен началник на най-могъщата компания в България. Управлението на дружеството било повече от кошмарно, а милионите се губели по безкрайните гуляи на началника. „Фирмата е затънала в кредити, става въпрос за дългове от над 100 милиона към 3 български банки“, разкрива доскорошен служител на пътната фирма. Наскоро скандалният шеф пробвал да изтегли нов заем от 100 милиона лева.

Бачев обяснил, че щял да усвои 1 милиард лева от държавата за тунел през „Кресненското дефиле“, въпреки че фирмата изпълнител на проекта още не била избрана. Бизнесменът нашумя след фалита на КТБ, когато реши да спести над 10 милиона лева теглени кредити чрез регистрирането на фирмата „Индустриални инвестиции“. Тя започва да сключва цесии. Не след дълго „Агромах“ прехвърля вземането си от Агенция „Пътна инфраструктура“ към „Индустриални инвестиции“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар