Прогониха Берен Саат от Турция

Гласувайте за статията

Актрисата е обидена на сънародниците си

Красивата актриса Берен Саат, позната на българския зрител от сериалите „Забраненият плод“ и „Великолепният век“, бе прогонена от Турция.

Актрисата се отказа да живее в родината си и вече стяга новия си дом, който се намира в Щатите.

Според мълвата екранната Кьосем султан е обидена на сънародниците си и изживява изключително тежко факта, че бе отстранена преждевременно от един от най-успешните турски сериали – „Великолепният век“.

Само преди няколко дни Берен Саат и половинката й – певецът Кенан Доолу, са подписали договор за покупка на имот в Лос Анджелис. Според запознати имението е на стойност милион и половина долара.

Тепърва семейството е започнало да обзавежда вилата си. Берен Саат и съпругът й възнамеряват да се нанесат в новото си жилище наесен. Местоположението не е избрано никак случайно.

Тъй като се намира точно в меката на киното, Берен Саат възнамерява да пробва късмета си в някоя американска продукция. Въпреки всичко тя не къса връзката си с Турция окончателно. Актрисата е запазила имението си в престижния истанбулски квартал „Ченгелкьой“, което получи от съпруга си като подарък за сватбата.

Къщата е една от най-скъпите в района. Запознати припомнят, че за нея Кенан Доолу се изръси близо 7 милиона долара преди няколко години, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар