Меган Маркъл разочарова феновете си

Гласувайте за статията

Херцогинята отказа да присъства на церемонията за наградите „Еми“

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл разочарова феновете си.

Запознати издават, че Меган Маркъл е отклонила поканата да стане почетен гост на церемонията за наградите „Еми“, която е планирана за този септември.

Въпреки всичко обаче, Меган Маркъл е отклонила поканата изключително учтиво.
Бившата актриса Меган Маркъл, която през месец май стана херцогиня на Съсекс, след като се венча за британския престолонаследник принц Хари, е била поканена на бляскавата проява.

Поканата е била като един вид своеобразно сбогуване със сериала „Костймари“, покрай който изгря звездата на американската актриса. Именно благодарение на него, тя стана известна.
По всяка вероятност обаче херцогинята на Съсекс не е отклонила поканата поради факта, че няма желание да отиде, а заради това, че тя не отговаря на новата й роля на кралска особа.

Всички са се надявали Меган да присъства на церемонията като своеобразен начин да се сбогува със сериала, колегите и почитателите си.

Припомняме, че бившата вече актриса влезе в ролята на Рейчъл Зейн в сериала „Костюмари“ в периода от 2011 до 2017 година. Тогава тя оповести, че се отказва от участието си в сериала, за да се посвети на „по-значими каузи“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар