Митака от „София – ден и нощ“ покорява женските сърца на Миконос (Снимки)

Гласувайте за статията

Митака от „София – ден и нощ“ релаксира на Миконос

Митака от „София – ден и нощ“, както е по-известен Критиан Кирилов, покорява женските сърца на Миконос. Любимецът на много момичета отпраши за гръцкия остров Миконос. Това стана ясно от многото кадри, които Кирилов пусна в социалната мрежа, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“.

Митака не пропусна да покаже стегнато тяло като пусна доста разголени снимки от плажа в социалната мрежа. Решението на всички проблеми според него е морето. Затова и той не пропусна да му се порадва на гръцкия остров и да прати целувки на всичките си фенки в мрежата. Миконос е сред най-посещаваните туристически дестинации заради небесносинята вода и топлите слънчеви лъчи.

Островът предлага за всеки по нещо. Там можете да се насладите на вкусна храна и на разнообразни дейности. Добре развити е дайвингът (гмуркането), водните ски, уинсърфинга. Можете да се отдадете на сафари с джип, както е направил Митака, или да отидете на морска разходка. На острова има достатъчно клубове за различните вкусове на всеки турист. От шумни партита до места с нежна музика, предлага Миконос. Може би заради шумните партита на плажа Митака е избрал да се отдаде на пълен релакс именно там.

Освен да се излежава на плажа, той обикаля острова с джип, а вечерите прекарва именно на шумните партита по плажовете. От качените клипове в Инстаграм се вижда, че Митака е на острова с голяма компания, а не с конкретно момиче.

„Понякога не ми остава нищо друго, освен да се наслаждавам на живота“, пише Кристиан на поредния кадър от басейна.

Много от неговите последователи в Инстаграм го канят да посети и другите гръцки острови, които се намират наблизо, но той споделя, че вече е бил там.

Митака от "София - ден и нощ" разпуска на Миконос сн. Инстаграм

Митака от „София – ден и нощ“ разпуска на Миконос сн. Инстаграм

Затова Кристиан и неговата компания се наслаждават на всички удобства и туристически атракции, които Миконос предлага.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар