Наследницата на Юксел Кадриев му разказа играта

На Габриела доста често й се налага да поема изтощителни нощни смени
0

На Габриела доста често й се налага да поема изтощителни нощни смени

Дъщерята на Юксел Кадриев му разказа играта.

Той е толкова разочарован от наследницата си, че се е принудил да я подложи на трудова терапия.

От близкото обкръжение на Юксел Кадриев издават, че новинарят е заточил единствената си дъщеря на морето. Престоят й там обаче далеч не е свързан с летни забавления, а с нощен труд.

Юксел Кадриев
На Габриела доста често й се налага да поема изтощителни нощни смени

От началото на летния сезон 17-годишната Габриела заработва прехраната си като сервитьорка в един от популярните нощни клубове в Лозенец. Заведението е собственост на бизнесмена Димитър Тодоранов, който нашумя като фаворит на Лили Иванова.

За разлика от мнозина, наследницата на Юксел Кадриев не се ползва с никакви привилегии. Тя работи наравно с останалите от персонала, при все, че шефът на заведението е наясно кой е баща й.

На Габриела доста често й се налага да поема изтощителни нощни смени, по времето на които сервира на почерпени гости. Обикновено те се държали доста непристойно.
Въпреки всичко наследницата на Юксел Кадриев не се оплаква, тъй като получава доста солидни бакшиши, а и заплащането не е никак лошо.

Наследницата на новинаря вече е наясно къде ще изхарчи парите, които е изкарала през лятото. Тя възнамерява да си направи още няколко татуировки, за които Кадриев категорично отказвал да й даде пари, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.