Меган Маркъл и Елизабет Втора си спретнаха грандиозен скандал

Гласувайте за статията

Херцогинята е дълбоко наранена от случващото се

По всичко личи, че скандалите между бившата американска актриса Меган Маркъл, която понастоящем е херцогиня на Съсекс и кралица Елизабет Втора, не стихват.

Най-големите провокации за Меган Маркъл идват не от другаде, а от семейството й и по-точно от родния й баща.
В последно време изявленията на Томас Маркъл набират заплашителна скорост.

За капак на всичко Меган Маркъл е принудена да се справя и с проблеми със съпруга й – принц Хари. Тя дори събра кураж да се опълчи и на кралицата. По всичко личи обаче, че сега нещата излизат извън контрол.

Нещата се превръщат в сериозни главоболия не само за Меган Маркъл, а и за цялото кралско семейство.
Източници, близки до двореца Кенсингтън издават, че в последно време търпението им е започнало да се изчерпва. Самата кралица Елизабет втора е изразила готовност да се намеси.

Вече са били проведени няколко срещи между кралицата и херцогинята на Съсекс, на които са били обсъдени възможните варианти за решаването на проблема.
Вариантите за спасение на Меган от родителя й, са три.

Първият вариант е Меган да се срещне с баща си и да разговаря по темата, за да сложи край на скандалните изцепки, както и да се опита да постигне някакво примирие.
Вторият вариант е много сходен с първия, с тази разлика, че вместо баща й на срещата може да присъства медиатор.

Третият вариант, който според кралското семейство е най-удачен за Меган, е да прекрати всякаква комуникация с него, за да се сложи край на спекулациите му, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар