Предсказания на Ванга за бъдещето на света (Вижте какво предстои да се случи)

Гласувайте за статията

22 години след кончината на Ванга има предсказания, които трябва да се случат, вижте какво великата пророчица гадае за най далечното бъдещето на света

Името на Ванга се произнася с почит макар да са минали цели 22 години от смъртта й. Пророчицата се слави като единствената, която е успяла да види най-драматичните събития на съвремието.

Вижте какво според нея ще се случи в бъдеще:

През периода 2033-2045 г най-важните неща, които ще се случат са три. Предстои стопяване на ледовете и полярните шапки. От което ще се вдигне океанското ниво.

Ислямът ще е доминираща религия в Европа, а мюсюлманите ще станат политически елит.

Икономиката на света я чака голям възход.

Баба Ванга смята, че през 2262 – 2304 г пътуванията във времето ще са възможни. Вече ще има  контакт с извънземните същества и ще се научат най-важните вселенски тайни.

През далечната 2341 серия от природни катаклизми и бедствия, някои от които са вследствие на човешка дейност ще променят Земята. Тя ще стане необитаема след 3797 и трябва да се търси спасение извън нашата слънчева система.

Между 4302 и 4674г човечеството ще стигне апогея на своето развитие и ще може да осъществи връзка с Бог. Хората ще намерят разковничето на  безсмъртието, ще лекуват всички болести. Населението на човеците, което ще е пръснато по най-различни планети ще наброява 340 милиарда.

През 5079 г идва краят на света, а една година по-рано хората ще могат да напускат границите на вселената.

За най-близко време Ванга има две важни пророчества. През 2018 година Китай ще стане супер мощна сила. Оставяйки зад себе си САЩ. Второто е, че ще бъде открит нов вид енергия, след полет до Венера, предават от Блиц.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар