Венета Райкова скандализира с нова книга

Гласувайте за статията

Венета раздава автографи

Излезе „Скандал“ – петият роман на тв водещата Венета Райкова

С четири романа, превърнали се бестселъри и преиздавани многократно само за две години, Венета Райкова без съмнение може да бъде определена като една от най-успешните български писателки – пише в. „Уикенд“. Освен че заеха първите места по продажби в класациите на реномираните книжарници, книгите на блондинката станаха и тема №1 сред читателите. Сега водещата представя петия си роман, озаглавен „Скандал“.

Както и в останалите книги, главната героиня в „Скандал“ отново се казва Виктория. Тя е ослепителна, богата и властна собственичка на бизнес империя, за която няма нищо непостижимо в света на големите игри. Със самочувствие, класа и доза арогантност главната героиня е способна да се справи с всяко препятствие, което се изпречи на пътя ѝ, каквото и да ѝ коства това. Всичко случило се в живота ѝ, всички грешки, страдания и разочарования са я превърнали във вълк единак, оцеляващ във всяка трудна ситуация. Или по-скоро вълчица, бранеща семейството и бизнес интересите си.

Микар в очите на хората героинята на Венета Райкова – Виктория, да изглежда като въплъщението на идеалната жена, дълбоко в душата ѝ е скрита тайната за онова, което ѝ липсва най-много. И не след дълго, когато силата на желанието се сблъсква с веригите на идеалния брак, тя ще трябва веднъж завинаги да избере посоката, по която да поеме.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар