Враг №1 на Златко Баретата избяга от България

Гласувайте за статията

Златко Баретата потрива доволно ръце

Марио Божков, основният браг на Златко Баретата, се чувствал предаден от МВР и прокуратурата

Лице от криминалния свят, което от години се ползваше като агент на МВР и бе основната надежда на прокуратурата, за да вкара Златомир Иванов – Златко Баретата в затвора, е напуснало България – пише в. „Уикенд“. Това разкриват пред изданието източници от ъндърграунд структурите. Става дума за столичанина Банио Божков. Той живееше в столичния квартал „Бояна“, но от поне половин година никой не го е виждал.

Според слух в ъндърграунда Марио Божков е жив и здрав, но е напуснал страната от страх тук да не бъде убит. Той се чувствал употребен и предаден от службите. Още през 2010 г. той публично обяви, че е заплашван.
„Не ми е безразлично утре дали ще ме убият, имам две деца. Прокуратурата не направи нищо, за да мога аз и семейството ми да не се чувстваме застрашени. Знам много неща, които са свързани със сигурността ми. Иска ми се поне още десетина години да поживея. Ако бях ценен за държавата, трябваше да подсигурят защитата ми“ – оплакваше се пред медиите Марио Божков.

Марио бе незначителна фигура в ъндърграунда още от първите години на нашия век. В периода 2003-2005 г. той бе охранител на скандалния радиоводещ Боби Цанков. Работел е за Антон Милтенов-Клюна, за Митьо Очите и Димитър Вучев-Демби. Има брат Илиян.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар