Джулиана Гани се разхожда по бельо на центъра в Монтана (Вижте)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се разголи

Джулиана Гани се разхожда по бельо на центъра в Монтана. Джулка никога не е била срамежлива, но този път направо прекали. Тя пусна клипче в социалната мрежа Фейсбук, на което се вижда как се разхожда по бельо. Към него Джулка написа: „Нашият град“ като отбелязва, че е в Монтана.

Припомняме, че новият мъж до Гани – Илиян Найденов е родом от Монтана. Откакто са с Джулка той редовно я води в родния си град. От пуснатите кадри се вижда, че на нея там й харесва. Само след няколко дни двамата дори ще отворят фитнес зала в града, а малката Джулка ще черпи с протеинови шейкове, гласи публикация пусната в социалната мрежа от фитнес инструктора.

И въпреки че не желаеха пресата да се занимава с тях, както писа Илиян в една своя публикация във Фейсбук, двамата не спират да афишират връзката си. То не бяха любовни статуси, секси снимки от спалнята, видеа как се целуват… Плеймейтката дори намекна, че е готова отново да се врече във вечна вярност на новия си мъж, още преди да се е развела със Станимир Ташев.

Тя обаче не пропусна да отбележи, че не би „плюла“ по бившия си, колкото и медиите да се опитват да й слагат думите в устата. „Моля ви, разберете, че аз не съм и няма да говоря против бившия си съпруг! Това, че имам нов живот, не трябва да бъде провокация за излишна интрига между мен и него, затова моля медиите да не слагат думи, които не съм изричала в устата ми!“, пише Джулка.

Джулиана Гани се разхожда по бельо на центъра в Монтана сн. Фейсбук

Джулиана Гани се разхожда по бельо на центъра в Монтана сн. Фейсбук

Сега Джулка срещна един „по-стойностен“ мъж според нея и е готова за сватба. Двамата с новия й любим си подариха екскурзия до Марбея, Испания. И след като си починаха там, се заеха да подготвят отварянето на новия фитнес клуб в родния град на Илиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар