Меган Маркъл отвърна на удара: Крокодилските сълзи на баща ми не ме засягат!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл отвърна на удара, не вярва на Томас и семейството си

Меган Маркъл отвърна на удара. Актрисата и настояща херцогиня на Съсекс е категорична, че баща й семейството му могат да се оплакват колкото искат, но тя няма да се поддаде на никакви опити за манипулации.

Чаровницата сподели, че е възмутена от отношението на близките си, които нарочно си правят пиар на неин гръб. Дори сълзите на Томас Маркъл, който се оплака, че дъщеря му не му е пратила даже картичка за рождения ден не успяха да умилостивят. Не е ясно какво точно е скарало Меган и баща й. Но е факт, че този път отношенията им са в критична фаза. И едва ли новата принцеса ще се сърди само за снимките, или интервютата, ако зад разрива помежду им няма нещо по-сериозно.

„Меган няма да повярва на крокодилските сълзи на баща си. Единственото й желание за рожден ден беше, той да спре да разговаря с журналистите и да прекрати изявленията си, че би й било по-лесно, ако беше мъртъв“, разкрива източник пред британския „Сън“.

„Тя няма намерение да говори с него, нито скоро да го посещава“, заключава близък приятел на Маркъл. Мъжът е пожелал да остане анонимен. Но е признал, че прави изявлението най-вече по молба на бившата актриса. И то, за да спрат спекулациите, че двамата са на път да се сдобрят

За последно бащата на Мегън се оплака пред медиите, че дъщеря му си е сменила всички телефонни номера. И че не са чували, след като се е омъжила за принц Хари.

Меган Маркъл не вярва на семейството си  сн. You Tube

Меган Маркъл не вярва на семейството си сн. You Tube

От двореца също взеха мерки – достъпът до новата принцеса е строго ограничен. И пресата няма право да говори с нея. Също така нейните приятели са предупредени, че ако направят изявление без нейно съгласие, ще бъдат изключени от приятелския й кръг моментално. И завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар