Адем ходжа с шокиращо разкритие за връзката на Росен Плевнелиев и Деси Банова

Гласувайте за статията

Майката на Деси Банова направила всичко възможно дъщеря й да започне връзка с бившия президент

Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев продължава да е една от най-обсъжданите теми. Тази есен бившата синоптичка ще дари бившия държавен глава с наследник. По-малко от година след запознанството си, двамата станаха семейство. Бързото развитие на отношенията им учуди всички.

Приближен до известния Адем ходжа разкри как е започнало всичко. Майката на Деси направила и невъзможното щерка й да стане президентска съпруга. Амбициозната родителка броила 10 000 лв, за да се влюби Плевнелиев. Тя поръчала на ходжата така наречената брачна магия. Ритуалът се изпълнява 7 дни и дава резултат до шест месеца.

Прави се с косъм от двете страни и монета, носена от тях. Всичко това се слага в плик, който се поставя в корана и по три пъти на ден в продължение на седмица се чете молитва.

Ходжата отказва да коментира тези твърдения пред медиите, въпреки че в приемната му на видно място стоят снимките на Деси и Росен. Но пред близки той не спира да се хвали, че заслугата за сватбата им е изцяло негова. Според думите му, майката на булката извършила ритуала тайно, без знанието на Деси и съпруга й, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Адем ходжа с шокиращо разкритие за връзката на Росен Плевнелиев и Деси Банова”

  1. Християнка

    авг. 10. 2018

    Това е вече пропаганда на исляма и корана.Както и на скъпите и съмнителни услуги на ходжа ,който си прави платена реклама в жълт сайт.Християните никога няма да излъжете!

Добавете коментар