Надежда Нейнски с романтичен рожден ден (Вижте я щастлива и влюбена)

Гласувайте за статията

Надежда Нейсни посреща 56-ия си рожден ден на плажа, посланикът ни в Турция празнува в Португалия

Надежда Нейнски, бивш външен министър и настоящ посланик в Турция чукна 56 години на плаж в Португалия. Хубавото Наде както е по-известна на широката публика се похвали със снимки от личния си празник.

Снимка: Фейсбук

От кадрите се вижда, че красивата дама се е щракнала на плажа  Praia Grande по залез слънце. Който се намира до град Синатра известен със старинните си замъци и най-вкусните сладкиши на света. За града се казва, че е едно от най-романтичните места в Европа и е част от красивото крайбрежие на Ещорил където се намира Меката на казината.

Залез над Praia Grande
Снимка: Фейсбук

Наджда Нейнски отпразнува рождения си ден в компанията на любимия си Светлин. От фотосите се вижда, че хубавото Наде се носи на крилете на любовта. Усмивката не слиза от лицето й особено когато е в прегръдките на половинката си и се намира на това приказно кътче край Океана.

Снимка: Фейсбук

От снимките, които дипломатката пусна в социалната мрежа можем да установим, че времето не е толкова горещо и по време на залеза й е било хладно. Защото е наметнала и пуловер на кръста си освен шапката и очилата. С които се пази от слънчевите лъчи.

Много приятели на посланичката я поздравиха за личния й празник. Пожелаха й винаги да е толкова много щастлива Тя ги изненада като сподели, че мисли се пусне по вълните на Океана със сърф, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар