Дъщерята на Шарлопов строи баровски хотел в Сандански (Ева пое бизнеса на баща си)

Дъщерята на Шарлопов строи баровски хотел в Сандански (Ева пое бизнеса на баща си)
3 (60%) 1 vote

Дъщерята на Шарлопов пое бизнеса му, младата дама с нови проекти в памет на татко си

Ева, дъщерята на Шарлопов от първия му брак само шест месеца след неговата кончина е подхванала супер мащабен проект. Младата бизнес дама ще строи хотел в Сандански за 4 милиона лева.

Снимка: hotarena.net

Собственикът на веригата „Шарлопов комплекс” , който внезапно издъхна през февруари има в лицето на най-голямата си щерка достоен заместник. Ева Шарлопова- Гергинова бе изпълнителен директор на неговата компания „Шарлопов Груп” и сега доказа, че не случайно са я смятали за негова дясна ръка.

Българският Доналд Тръмп, който не успя да напише завещание остави богатството си и то бе разпределено по закон. Като 50 % остана за сегашната му съпруга Бояна. А другата половина се разпредели по равно между Ева, Бояна и Стефани и близнаците Илия и Георги.

Въпреки, че 30-годишната му първородна щерка получи не голям дял от наследството ще продължи делата му. През миналата година бизнесменът направи първата копка на нов 5 етажен хотел до съществуващия вече петзвезден „Парк Пирин”. Строежът бе замразен след смъртта му, а срокът за изпълнение не бил спазен по разбираеми обстоятелства.

В момента на обекта кипи усилена строителна дейност и се говори, че до края на тази година хотелската му част ще бъде пусната. Очакванията са новият хотел да привлече много туристи и град Сандански да спечели от това.

Освен замразения хотел съпругата и децата на Шарлопов наследиха и хотел „Янтра” в Търново, хотел „Мургавец” в Пампорово както и комплекс „Созополис” на морето.

Ева Шарлопова била научена на труд от баща си още от малка. До като се издигне до поста изпълнителен директор тя първо работила в татковата си фабрика. После усвоила тънкостите на хотелиерския бизнес като преминала през камериерка, готвач и хостеса в обектите. Като за труда си получавала минимална заплата, предават от hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар