Брад Пит опроверга Анджелина, че не плаща издръжка (Вижте в какво я обвини)

Брад Пит отрече твърденията на Анджелина, че не плаща издръжка сн. Инстаграм
0

Брад Пит отхвърли твърденията на Анджелина Джоли

Брад Пит опроверга твърденията на Анджелина Джоли и адвокатите й, че не плаща издръжката за децата им. Войната между двамата продължава с пълна сила. Актьорът обвини Джоли, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело, пише dir.bg.

От 2016-та година, когато се разделиха, Брад и Анджелина не спират с караниците. Адвокатите на актьора заявиха, че той е платил 1, 3 милиона долара за Джоли и децата им, след раздялата им през 2016-та година. В документи, представени пред Върховния съд в Лос Анджелис, те уверяват също, че Брад е дал назаем 8 милиона долара на Анджелина, за да може тя да си купи нов дом.

Адвокатите на Джоли решиха да отвърнат на удара. „Уверенията на Брад са безсрамен опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от факта, че не е изпълнил изцяло задължението си да плаща издръжка на децата“, заявиха те, цитирани от БТА.

Според Анджелина Брад Пит от година и половина не отделя достатъчно средства за издръжка на децата им. Или я изплащал нередовно. Договорката за изплащането на издръжката била неформална, но актрисата се надявала, че Брад ще спази обещанията си.

Анджелина и Брад се разделиха през септември 2016-та година. Тогава Джоли поиска развод заради „непреодолими различия“. Те живяха заедно цели 10 години, но сключиха брак едва през август, 2014-та година. Двойката има шест деца, а три от тях са осиновени.

Актрисата се надява, че тежкия развод ще приключи до края на тази година. Вече две години двамата водят задочни спорове чрез своите адвокати, но не успяват да се разберат. Летят постоянни обвинения един към друг, а пресата допълнително нажежава обстановката между двамата.

Брад Пит отрече твърденията на Анджелина, че не плаща издръжка сн. Инстаграм
Брад Пит отрече твърденията на Анджелина, че не плаща издръжка сн. Инстаграм

Може би затова и адвокатите на Брад Пит, нарекоха твърденията на актрисата „опит за медийна манипулация“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.