Захари Бахаров вкарва Явор в правия път

Гласувайте за статията

Захари Бахаров се е заел със задачата да превъзпита брат си

Захари Бахаров озаптява брат си Явор. Звездата от „Под прикритие“ се е заел с не леката задача да вкара по-малкия си брат в правия път. Звездата от „Под прикритие” натиска Явор да се ожени за актрисата Рая Пеева и дори да създаде семейство с нея.

След изцепките му във „ВИП Брадър” миналата година и няколко безпаметни купона, баткото го натиска вече за деца. Захари напълно одобрява най-новата приятелка на брат си и я иска за снаха, пише „България днес”.

Бахаров — старши дори посъветвал по-малкия си брат да побърза и да се задоми с нея. Половинката му Диана Алексиева също се е сдушила с младата актриса от „Скъпи наследници”.

Захари Бахаров и Явор

Снимка: Гугъл

В момента цялата фамилия е на море в Лозенец, а Рая и Диана са неразделни приятелки. Двете често се хвалят, че излизат заедно по женски и се разбират прекрасно.

Пеева дори се включвала в отглеждането на двете деца на Бахаров — старши — Максим и Кая.

Поля от сериала на Би Ти Ви признава, че няма нищо против да стане майка. В интервю пред своята бъдеща етърва Рая доверява, че иска по-сериозни отношения с Явор.

„Готова съм за това. Искам да се грижа за някой и той да се грижи за мен”, откровена е Рая. Тя е убедена, че едно дете няма да попречи на кариерата й.

„Не ме плаши, че семейството ще ми вземе нещо. Майчинството би ми дало друга гледна точка”, добавя Рая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар