Вальо Михов яхна нов поръчков „Ягуар” (Ексфутболният бос се фука с тузарското возило)

0

Вальо Михов сложи в джоб Елизабет II, ексфутболният шеф кара по-нов модел „Ягуар” от нея

Любовта на Вальо Михов към луксозните коли е отдавна. Повече от 15 годни той не изневерява на любимата си марка „Ягуар”.

Снимки: Ретро

Бившият президент на футболната лига има навика периодично да заменя стария модел от скъпарската марка лимузина с по-нов. А най-новото му украшения в гаража му е истинско бижу. Той се е обзавел с поръчковия модел XJ Premium Luxury SWB, установиха бдителните фотографи на „Ретро”.

Снимки: Ретро

Новият му звяр е в тъмно бордо. До като предишния модел бе в зелено.

Снимки: Ретро

Както се очаква новия му модел „Ягуар” е снабден с всевъзможни екстри. Интериорът му е много стилен и като внушава изтънчен финес от най-високата класа. Седалките са снабдени със затопляща и охладителна система и са от ръчно обработена кожа . Предвидено е меко и плавно затваряне на вратите. Като към всичките екстри спада и тъй наречения „интелигентен ключ”. Който дори да е скрит в кожената чантичка на Михов или пък е в джоба му отваря автоматично лимузината когато той докосне дръжката на вратата.

Любопитен факт е, че кралското семейство на Елизабет II залага на същата тузарска марка. Кралицата кара също „Ягуар”. Но за разлика от нашенеца нейната кола е от по-стар модел от тази на ценителя на лукса Валентин Михов, предават от електронното издание retro.bg.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.