Теодора Стефанова направи феноменални пророчества за България

Теодора Стефанова направи феноменални пророчества за България
3.25 (65%) 4 votes

Теодора Стефанова отново направи прогноза за бъдещето на страната ни

В интервю за „Шоу“ Теодора Стефанова, известна като личната гадателка на Берлускони, направи предсказания за бъдещето на страната ни. Тя коментира трагедията в Гърция и заяви, че много съжалява за гръцкия народ, тъй като той не заслужава подобна участ. Ясновидката допълни, че пред Бог и природа сме безсилни.

На въпроса дали и България я очаква нещо лошо, тя заяви, че не желае да спекулира, но и на нас няма да ни се размине. Въпреки това, Теодора Стефанова се надява, че най-лошото няма да се случи. Гадателката сподели, че всички тези аномалии не са случайни. Природата ни отмъщава чрез тях. Според нея е време да се променим и да се пречистим, тъй като сме загърбили всичко добро и преследваме единствено материалното.

Тя коментира и случващото по света. Теодора Стефанова е убедена, че много скоро САЩ и Русия ще затоплят окончателно отношенията си и припомни, че първата крачка вече е направена. Но много по-страшно е случващото се в Иран. Тя заяви, че войната в Сирия все още не е приключила, въпреки затишието.

Стефанова е убедена, че Бойко Борисов ще изкара мандата си, но са възможни промени в кабинета. Тя предсказва и влизане на Слави Трифонов в политиката.

Според нея, Румен Радев ще последва примера на Първанов и ще създаде собствена партия. В нея ще бъде и съпругата му. Гадателката сподели, че вижда жена начело на страната ни. Тя отказа да разкрие самоличността й, заявявайки че я познава и е човек с лидерски качества, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Теодора Стефанова направи феноменални пророчества за България”

 1. Вас

  авг. 09. 2018

  Не разбрах каква е била на Берлускони
  .

 2. Васил

  авг. 09. 2018

  Много хубав сайт….

Добавете коментар