Лили Павлова се вталява с диетата на Марта Вачкова (Подробности)

Лили Павлова се вталява с диетата на Марта Вачкова (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Лили Павлова вае фигура по метода на сестра Жекова, министърката упорито спазва диетата

Лили Павлова е впечатлена от резултатите, които постигна Марта Вачкова с последната си диета. Единствената жена у нас, която бе министър в сферата на строителството се възползва от опита на дъщерята на Григор Вачков.

Колаж: hotarena.net

Изумена от тоталната промяна, която Марта претърпя в последно време накарали Лиляна Павлова да я потърси за съвет. Министърката намерила телефона на сестра Жекова от „Откраднат живот” , свързала се с нея и й споделила за проблемите си с наднорменото тегло. Като я помолила да й помогне.

Вачкова, която цял живот се бори с килограмите взела присърце неволите на хубавата дама и сама се заела да направи лична програма за отслабване на едрата политичка.

Актрисата както вече се разбра спазвала тъй наречената „воинска диета”. Която в последно време се радва на голяма популярност сред родните звезди и хората от елита.

Според хранителния режим 16 часа дневно се консумира единствено вода, а през оставащите 8 от денонощието е разрешено всичко. Принципът на диетата е да се храниш само вечер. И то с каквото ти харесва. Но естествено не да се тъпчеш до пръсване.

През целия ден обаче се кара на пълен глад. Като са разрешени само вода, кафе и чай. През миналото лято пълната Марта се отърва за два месеца от 15 килограма. Обнадеждена от нейния пример Лили Павлова е решила да пробва диетата.

Марта Вачкова споделя, че последователката й била изключително сериозна в намеренията си макар да й било трудно да спазва режима заради постоянните срещи и командировки, предавт от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Лили Павлова се вталява с диетата на Марта Вачкова (Подробности)”

  1. мемет

    авг. 07. 2018

    Язък си за хубауту мумиче!Ша са шчухри и ни гъз ни корем.как ша играй кючек?

Добавете коментар