Ралица Паскалева не кърми през час

Ралица Паскалева отрече слуховете по неин адрес. Д-р Стилянова от "Откраднат живот" не издържа това, че медиите постоянно се бъркат в личния й живот. Тя ги опроверга чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук. През последните няколко дни се носят слухове, че Ралица кърми през час, че е избягала в провинцията и че родителите й се грижат за малкия Максим, който се роди преди близо месец. Ралица помоли медиите повече да не се бъркат в личния й живот, както и да не пишат "безобразия". "Тъй като се тиражират две безкрайно глупави "новини" в нашите безкрайно "умни" медии, ще кажа следното: Първо - да, аз наистина кърмя детето си, но НЕ през час. Който има дете знае, че това е безумно твърдение, особено когато детето е вече на месец!!!", възмущава се Ралица, пише dir.bg. "Освен това Максим е безкрайно кротко дете, спи, както всяко новородено и е обидно и пошло да пишете подобни статии (че и да "цитирате" мен или баща му @salparov), че ми "спирал тока" от рев!!!", коментира още актрисата.

Бягство

"Второ - никой не е "избягал" в провинцията. Времето, което прекарвам в родния си град Русе със семейството ми и времето, през което работя в София, винаги е било 50/50, никога не съм ощетявала близките ми от присъствие и това не е някаква новост. И не на последно място държа да отбележа, че родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни помагат, когато имат възможност, но през 90% от времето лично аз полагам грижи за Максим"

, пише още Ралица. [caption id="attachment_561930" align="aligncenter" width="225"]Ралица Паскалева отрече слуховете по неин адрес сн. Фейсбук Ралица Паскалева отрече слуховете по неин адрес сн. Фейсбук[/caption] Актрисата отдавна не се интересува какво пише за нея в медиите, но това, че замесват името на сина й Максим, много я е подразнило. "Едно бебе има нужда има най-силна нужда от майка си, затова съм и свела работата си до минимум и съм се отдала изцяло на него. Принципно отдавна не ми правят впечатление подобни глупави статии, но тъй като в случая се намесва детето ни - не се стърпях да кажа мнението си за безобразията, които се пишат. Убедена съм, че далеч и никой не се вълнува толкова от личния ни живот, така че живейте си живота и не се бъркайте толкова в лични и интимни неща. Всичко си има граници", пише още тя.