Ралица Паскалева: Сама отглеждам Максим! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Ралица Паскалева не кърми през час

Ралица Паскалева отрече слуховете по неин адрес. Д-р Стилянова от „Откраднат живот“ не издържа това, че медиите постоянно се бъркат в личния й живот. Тя ги опроверга чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук. През последните няколко дни се носят слухове, че Ралица кърми през час, че е избягала в провинцията и че родителите й се грижат за малкия Максим, който се роди преди близо месец.

Ралица помоли медиите повече да не се бъркат в личния й живот, както и да не пишат „безобразия“. „Тъй като се тиражират две безкрайно глупави „новини“ в нашите безкрайно „умни“ медии, ще кажа следното: Първо – да, аз наистина кърмя детето си, но НЕ през час. Който има дете знае, че това е безумно твърдение, особено когато детето е вече на месец!!!“, възмущава се Ралица, пише dir.bg. „Освен това Максим е безкрайно кротко дете, спи, както всяко новородено и е обидно и пошло да пишете подобни статии (че и да „цитирате“ мен или баща му @salparov), че ми „спирал тока“ от рев!!!“, коментира още актрисата.

Бягство

„Второ – никой не е „избягал“ в провинцията. Времето, което прекарвам в родния си град Русе със семейството ми и времето, през което работя в София, винаги е било 50/50, никога не съм ощетявала близките ми от присъствие и това не е някаква новост. И не на последно място държа да отбележа, че родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни помагат, когато имат възможност, но през 90% от времето лично аз полагам грижи за Максим“, пише още Ралица.

Ралица Паскалева отрече слуховете по неин адрес сн. Фейсбук

Ралица Паскалева отрече слуховете по неин адрес сн. Фейсбук

Актрисата отдавна не се интересува какво пише за нея в медиите, но това, че замесват името на сина й Максим, много я е подразнило. „Едно бебе има нужда има най-силна нужда от майка си, затова съм и свела работата си до минимум и съм се отдала изцяло на него. Принципно отдавна не ми правят впечатление подобни глупави статии, но тъй като в случая се намесва детето ни – не се стърпях да кажа мнението си за безобразията, които се пишат. Убедена съм, че далеч и никой не се вълнува толкова от личния ни живот, така че живейте си живота и не се бъркайте толкова в лични и интимни неща. Всичко си има граници“, пише още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар