Красимир Балъков направи нещо невероятно

Гласувайте за статията

Бившият футболист развързал изненадващо кесията си

Бившият футболист Красимир Балъков направи нещо невероятно, след като получи една от най-радостните вести в живота на човек.

Тези дни от Германия „долетя“ новината, че Красимир Балъков е станал дядо.
Дъщерята на 52-годишният търновец Глория, го направи щастлив дядо на момченце. Малчуганът е плод от любовта й с Армандо Казо.

Красимир Балъков

Бившият футболист развързал изненадващо кесията си

Красимир Балъков, който към днешна дата работи като спортен директор на футболния клуб „Етър“, почерпил всички. В някой от следващите дни той ще остави за известно време отбора, за да посети внук си в Щутгарт. Именно там бяха най-добрите дни от славната кариера на къдрокосия техничар.

Близки до бившия номер 10 посочват, че го е налегнала рядко срещана щедрост, особено като се има предвид, че му се носи славата на циция.
Красимир Балъков е на върха на щастието и вече е изготвил списък с една камара подаръци за внук си. Освен всички тях, той възнамерява да направи влог в германска банка на стойност 100 хиляди евро.

Запознати са категорични, че Красимир Балъков се е разнежил необичайно много, тъй като става дядо за пръв път. От лагера на „Етър“ коментират, че е съвсем нормално да развърже кесията в такъв случай.

По всичко личи, че на малкия Диего Армандо няма да му липсва нищо и ще расте в пълно охолство, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар