Ами сега? Тъмни облаци надвиснаха над Васил Найденов

Гласувайте за статията

Певецът се жалва, че данъчните постоянно дишат във врата му

Буреносни облаци надвиснаха над естрадната легенда Васил Найденов, по-известен като Васко Кеца.

Припомняме, че преди време Васил Найденов бе изтипосан в укриване на данъци и то в доста големи размери. Покрай тази случка певецът е развил фобия от данъчни и ревизори.

Покрай множеството проверки на Васил Найденов му се наложило да се превърне в един от най-изрядните клиенти на Националната агенция за приходите. Той определено няма друг избор като се има предвид, че данъчните постоянно го подлагат на проверки.

Васил Найденов

Певецът се жалва, че данъчните постоянно дишат във врата му

Бомбата около укриването на данъци от родни звезди бе гръмната преди осем години от тогавашния шеф на НАП – Красимир Стефанов. Тогава Васил Найденов и още няколко музикални звезди станаха обект на мащабни данъчни проверки.

Именно по време на тези проверки бе установено, че звездите живеят доста охолно, а в същото време не са декларирали и лев приходи. Сами се досещате, че на практика това няма как да се случи.

Съгласно Наказателния кодекс на Република България подобно деяние се наказва с до осем години лишаване от свобода. Заради опасността да влезе зад решетките за известно време, Васил Найденов изплати всичките си дългове до стотинка.

Към днешна дата естрадната легенда се жалва, че служителите на НАП не спират да го проверяват след тази случка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар