Ваня Джаферович и половинката му се разминаха на косъм със смъртта

Гласувайте за статията

Футболистът се зарече повече да не се качва на кану

Екс футболистът на „Берое“ – Ваня Джаферович и половинката му, се разминаха на косъм от смъртта.

Инцидентът се е случил по време на почивката им в Камбоджа. Ваня Джаферович наел кану и поели заедно със съпругата му, като замисълът му бил да се гмурка. В един момент обаче излезли доста високи вълни.

На всичкото отгоре се оказало, че лодката им е спукана и няма как да се качат обратно на нея.
И двамата решили, че това са последните мигове от живота им и силно се надявали хората да ги запомнят с добро.

Ваня Джаферович

Футболистът се зарече повече да не се качва на кану

В най-неочаквания момент обаче на хоризонта се задала друга лодка, която спасила Ваня Джаферович и съпругата му Евгения от удавяне.
След инцидента, футболистът се зарекъл, че никога повече няма да се качи на кану.

Ето какво разказва за случката самият той:

„Днес с Жени решихме да вземем каяк под наем и да отидем до един малък остров отсреща, да се гмуркаме. Тръгнахме ние, всичко е ок, но изведнъж времето почна да се разваля и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, след като една вълна ни обърна.

Обърнах каяка обратно, но видяхме, че е спукан отдолу и че събира вода. Никакъв шанс да се качиме и двамата. Опитахме се няколко пъти, влезнахме, но пак ни обърна. Помислих си, че това беше и че ще ни помните, надявам се с добро.

Щяхме да умрем на този остров, баси… И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега. Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен.. Няма да се качвам на каяк никога повече. Тази работа не е за нас, футболистите. Винаги е по-хубаво да е… лекинко и без напрежение.“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар