Земята няма ресурси да поддържа 7 милиарда души, следователно трябва да се намалят, гласи доктрина на новия световен ред

Рак, войни, СПИН, бунтове, глад, смърт, епидемии. Последните години планетата се е превърнала в гробница, а не в райска градина. На ден умират стотици хиляди души, а това не е нещо нормално, а част от новия световен ред, пише svettajni.com. Според интернет порталът, в света има достатъчно много хора, които искат да унищожат човечеството, намалявайки неговия брой. Жак Кусто смятал, че трябва да бъдат убивани по 350 000 души на ден. Тв продуцентът Тед Търнър смятал, че 95% от населението на планетата трябва да бъде унищожено. На същото мнение е и Бил Клинтън, който дори е подписал декларация, според която населението на планетата трябва да бъде намалено с 1 милиард души. И няма съмнение, че САЩ се справят доста успешно с тази си задача.

Монсанто, ебола и ИДИЛ

Един от най-лесните начини да се унищожи населението на Земята е като се отрови храната. Компанията "Монсанто" е лидер в генномодифицираните храни, чиито качества са под съмнение. И в резултат на това се наблюдава почти 500 % увеличение на лицата болни от рак, което е доста странно явление за последните 30 години. Не минава година без някоя пандемия да удари планетата. Ебола, малария, свински грип, птичи грип, опасни вирусни инфекции, които избиват хората с неочаквани усложнения — това са само част от болестите засегнали населението на Земята. Да не говорим за СПИН и хепатит, които се превърнаха в холерата на 20-ти век. Истинската чума обаче си остава ракът — тихият убиец. И за да сме справедливи, ще отдадем дължимото и на политическите игри в Близкия изток. ИДИЛ свършиха перфектна работа с убиването на десетки хиляди. При това не толкова с кървавите бани в Сирия, Иран и Палестина, а по-скоро заради прогонването на милиони семейства от домовете им. По кървавия път към Европа живота си загубиха стотици хиляди. Официалната статистика обаче мълчи за повечето от тях, още повече, че има още повече неизвестни.

Тази претъпкана планета

Истината е, че Земята не е способна да понесе 7 милиарда души. Планетата не е способна да издържи и 6 милиарда. Смята се, че една от доктрините на новия световен ред е унищожаване на поне 5 милиарда души, за да могат ресурсите да стигнат. Иначе трябва да се търси втора планета за колонизиране и преместване на населението. А шансовете за такава са минимални. [caption id="attachment_561917" align="aligncenter" width="300"]В новия световен ред няма място за поне 5 милиарда души сн. Wikipedia В новия световен ред няма място за поне 5 милиарда души сн. Wikipedia[/caption]

Морален разпад и деградация

Докато обществото е твърде заето със злободневни драми и скандали, а вниманието му е ангажирано с едно или друго риалити, то става все по-податливо на контрол. Морални ценности като родина, семейство, земя, народ, любов към ближния, почит и уважение, вече звучат чуждо и кухо. На почит са силикона, празноглавието, да си известен, защото си известен, агресията и насилието. Моралното и умствено деградиране на обществото е задача номер едно на новия световен ред. В преследване на лъскави илюзии и абсолютно ненужни уж безценни материални блага, подчинявайки се на най-низките си инстинкти, хората губят представа за реалността. И се превръщат в марионетки, които са абсолютно неспособни да видят отвъд мъглата на илюзиите.