Това ще са най-известните участници в новия сезон на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Рут Колева не е от най-приятелски настроените персонажи

Макар за мнозина август да е отпускарски месец, то това далеч не важи за продуцентите на ВИП Брадър.

Те са в трескава подготовка на новия сезон на риалитито.

Оказва се, че една от известните личности, които ще заживеят под покрива на ВИП Брадър, ще е певицата Рут Колева. Тя ще подпише договор, съгласно който ще се лиши от пълната си свобода срещу крупната сума от 75 хиляди лева.

ВИП Брадър

Рут Колева не е от най-приятелски настроените персонажи

Продуцентите залагат основно на нея да сплита постоянни интриги, както правеше и в други риалити формати като „Къртицата“ например.
Имайки предвид, че Рут Колева не е от най-приятелски настроените персонажи, се очаква тя да скочи срещу изпълнителките от поп-фолк жанра. Освен това едва ли ще пожали и плеймейтките в къщата на ВИП Брадър, отбелязва „Монитор“.

По всяка вероятност Глория и дъщеря й Симона Загорова, също ще стегнат куфарите с рокли и гримове за къщата на ВИП Брадър. Запознати посочват, че двете са изявили съгласие да живеят в къщата в Нови хан срещу сумата от 80 хиляди лева.

Предполага се, че Глория ще последва примера на колежките си Преслава и Мария и едва ли ще се задържи в къщата за повече от две седмици.

Очаква се под зоркото око на Големия брат да вилнее и актуалната плеймейтка – Нора Недкова. Васил Найденов също е изявил съгласие да участва в риалитито. Той ще влезе в къщата в компания на приятеля си – импресариото Ивайло Манолов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар